ʻEhia makahiki e haʻalele ai nā pēpē i ka diaper?

diapers no nā pēpē

Hōʻike ka noiʻi ʻepekema ʻo nā ʻiʻo hoʻokele excretion o nā keiki ke hiki i ke oʻo ma waena o 12 a me 24 mau mahina, me ka makahiki awelika he 18 mahina.No laila, i nā wā ulu like ʻole o ka pēpē, pono e lawe ʻia nā ʻano hana like ʻole!

0-18 mahina:
E hoʻohana i nā diapers i ka nui o ka hiki, i hiki i nā pēpē ke mimi e like me ko lākou makemake a lawa ka hiamoe o ka pēpē.

18-36 mau mahina:
I loko o kēia wā e ulu mālie ana nā hana o ka ʻōpū a me ka ʻōpū o ka pēpē.Hiki i nā makuahine ke ho'āʻo e haʻalele mālie i nā diapers no nā pēpē i ke ao a hoʻomaʻamaʻa iā lākou e hoʻohana i ke kīʻaha lua a me ka pani pani.I ka pō hiki nō ke hoʻohana i nā napi a i ʻole huki i nā diapers.

Ma hope o 36 mau mahina:
Hiki ke ho'āʻo e ho'ōki i ka hoʻohana ʻana i nā diapers a hoʻokuʻu i nā pēpē e hoʻomohala i kahi maʻamau maikaʻi o ka mimi ʻana a me ka ʻai ʻana ma o lākou iho.Inā hiki i nā pēpē ke hōʻike maopopo i ko lākou pono e hele i ka lua, e hoʻomaloʻo i ka diaper ma mua o 2 mau hola a e aʻo e ʻaʻahu a wehe i ka pants ma o lākou iho, a laila hiki ke ʻōlelo maikaʻi loa i ka diaper!
Eia kekahi, ʻokoʻa ke ʻano o ke kino a me ka noʻonoʻo o kēlā me kēia pēpē, ʻokoʻa ka manawa e haʻalele ai i nā diapers mai kēlā me kēia kanaka, a aia nō ia i ke kūlana maoli a me ka mālama ʻana.

Mai kuko i ka oluolu no ka manawa pokole, e hookomo i na diapers i ke keiki a hiki i kona wa elemakule, aole e hemo wale;a mai hoʻokaumaha i ke ʻano o ke keiki e mālama i ke kālā ma ka mimi ʻana a i ʻole ke komo ʻana i nā pālule hāmama.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-12-2022