No ke aha i ʻoi aku ai ka hoʻokahe ʻana o ka mimi diaper i ka hoʻoilo?

No ke aha i ʻoi aku ka nui o ka lele ʻana o ka mimi diaper i ka hoʻoilo

Me ka hoʻololi ʻana o ka manaʻo makua, ke piʻi aʻe nei ka nui o ke komo ʻana o nā diapers
a ʻoi aku ka kiʻekiʻe, no ka nui o nā makuahine, ʻo nā diapers he mea kānalua maikaʻi ke kōkua mālama keiki, ʻaʻole wale

e hoʻoponopono i ka pilikia o ka hoʻololi ʻana i nā diapers, akā e hāʻawi pū i kahi wahi ulu palekana a olakino no ka pēpē.

Eia naʻe, me ka kaulana o nā diapers, ua ʻike ʻia kekahi mau pilikia maʻamau, e like me ka diaper rash, kahe ʻana o ka mimi, allergies a pēlā aku.ʻOi loa i ka hoʻoilo, nui nā makuahine e noʻonoʻo i ka leakage o nā diapers i ka hoʻoilo ʻoi aku ka koʻikoʻi ma mua o ke kauwela.He aha ke kumu o kēia?

ʻO ka mea mua, e nānā kākou i nā kumu o ka leakage diaper.

Nui hewahewa

ʻAʻole kūlike ka nui o ka diaper i ke kaumaha o ke pēpē, a pono nā makuahine e hoʻololi i ka nui o ka diaper.

ʻO ka diaper pēpē piha piha

Hoʻonui ʻia ka nui o ka mimi i ka wā anuanu a me ka hoʻoilo, ʻoi aku ka nui o ka mimi ma mua o ka nui o ka absorption o nā diapers, i kēia manawa, e ʻilihune ka absorption o ka mimi, maʻalahi ka leak mimi.

ʻO ka nui o ka hana, ka hopena i ka haʻalele ʻana o ka diaper

Nui ka hoʻoikaika kino ʻana o ka pēpē i kēlā me kēia lā, a ua ʻaʻahu maikaʻi ʻia paha ka diaper, a e hoʻokaʻawale ʻia ma hope o kekahi manawa, i hiki mai ka leakage mimi.

Moe ke pēpē i ka pō, ʻo ia ka hopena o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka mimi

ʻAʻole maikaʻi ka hiamoe ʻana ma ka ʻōpū i ka ulu ʻana o ka pēpē, ka paʻa ʻana o ka puʻuwai, pono e hoʻoponopono ke pēpē i ke kūlana hiamoe o ke pēpē ma hope o ka hiamoe ʻana.

No ke aha i ʻoi aku ai ka lele ʻana o ka mimi i ka hoʻoilo?

ʻO ka mua, no ka lilo ʻana o ke anuanu i ke anuanu a me ka hoʻoilo, ua emi ka hou o ka pēpē, a ʻoi aku ka nui o ka wai i loko o ke kino e hoʻokuʻu ʻia e ka mimi.No laila, piʻi ka nui o ka mimi pēpē i ka hāʻule a me ka hoʻoilo.ʻAʻole hiki i nā diapers a lākou i hoʻohana ai ke hoʻopaʻa hou i ka nui o ka mimi;

ʻO ka lua, i ka hāʻule a me ka hoʻoilo, e ʻaʻahu ʻia nā lole pēpē, neʻe pinepine ka pēpē, ʻoi aku ka nui o nā diapers, asymmetrical, hana i ka leakage ʻaoʻao a i ʻole leakage hope.

ʻO ke kolu, makaʻu nā makuahine i ke anuanu, e hoʻemi ana i ka pinepine o ka hoʻololi ʻana i nā diapers, a hiki i ka nui o ka mimi o ka pēpē i ka nui e hiki ai i ka diaper ke pale ma mua o ka hū ʻana i ka mimi.

Pehea e pale ai i ka leakage o nā diapers pēpē?

E koho i ka diaper nui kūpono

Ma muli o ke kaumaha o kāu pēpē, ʻokoʻa ka nui o ka diaper.No laila, i ke koho ʻana i kahi diaper, pono ʻoe e nānā i nā nui 2-3.Eia kekahi, hāʻawi ʻia nā ʻano like ʻole o nā diaper, e ʻokoʻa nō hoʻi ko lākou nui.No laila, pono e hoʻomanaʻo nā makuahine e koho i ka nui diaper kūpono no ka pēpē.Ke koho ʻoe i kahi mea kūpono no ka pēpē, pono ʻoe e hoʻopili mau iā ia, a hoʻololi i ka nui o ka diaper e like me ke kūlana maoli o ke pēpē

E nānā i ka leakguard 3d

Inā hiki mai ka leaka a puni nā wāwae, ʻaʻole paha i hana nā makuahine i ke kiaʻi leak 3D i kahi kūlana maikaʻi, i kēia manawa pono ʻoe e hoʻolohe i ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻaoʻao leak-proof i ke kau ʻana i ka diaper.

E nānā hou aku, e hoʻololi i ka diaper i ka manawa

Hiki i nā makuahine ke hoʻonui i ka manawa i kēia manawa, nānā pono i nā pēpē, a pono e hoʻoponopono i ka manawa i ʻike ʻia nā mea ʻino;Eia kekahi, i ka wā e hoʻololi ai i nā diapers, i mea e pale ai i ka leakage, pono ke kiʻekiʻe o ke kua o ka diaper ma mua o ka ʻōpū, i mea e pale ai i ka leakage o ka mimi.

Pehea na makuahine e hoololi ai i na diapers i ka hooilo ?

Nā ʻanuʻu:

1. E kau i ka papa ho'ololi keiki pumehana ma kahi moe;

2. E kau i ka pēpē ma luna o kahi pēpē ho'ololi pumehana e ho'ololi i ka diaper;

3. Wehe i ka diaper a hoʻomaʻemaʻe koke i nā ʻāʻī liʻiliʻi me ka pulupulu palupalu mahana;

4. E uhi i nā ʻāʻī me kahi kāwele pulupulu maloʻo maloʻo no kekahi manawa, a laila e hoʻopili i ka ʻili ʻūhā;

5. E kau i ka diaper hou ma nā kī li'ili'i a ho'ololi i ka diaper.

Hoʻomākaukau piha, hana akamai, ʻaʻole e ʻoi aku ke kaʻina holoʻokoʻa ma mua o 3 mau minuke, ʻaʻohe pili o ka pēpē me ka ʻatikala anu a me ke kaiapuni, no laila ʻaʻole ia e hopu i ke anu.

ʻO Xiamen Newclears he loea a alakaʻi i ka Diaper Manufacturer Kina, hāʻawi i ka lawelawe Oem Diapers, hoʻokipa e kipa i kā mākou mea hana diaper a nīnau mai iā mākou!

Kelepona: +86 1735 0035 603
E-mail: sales@newclears.com


Ka manawa hoʻouna: Feb-19-2024