E hoʻomaʻemaʻe i ka papahele me ka moena pipi ʻīlio ʻoi loa

papa hoʻomaʻamaʻa holoholona

Pad hoʻololi hoʻopau
ʻO ka pet pee moena he mea hoʻololi pāʻani no nā mākua pipi no ka mea hiki iā lākou ke hoʻohana i nā kūlana he nui a mālama ʻole i kou hale.

ʻO ka mea nui, maikaʻi lākou no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kāu pipi i ka potty a puni ka hale a ʻaʻole e hana i nā mea maʻamau.Maikaʻi nō hoʻi ia i kou wā ʻelemakule, paʻa loa, noho i loko o kahi hale noho, a ʻaʻole hiki ke lawe i kāu pipi i waho e pipi.

No ke aha he mea nui ka hoʻololi ʻana i nā ʻīlio
Manaʻo ka nui o ka poʻe mālama holoholona i ka moena pipi ʻīlio he mea pono no ka nui o kāna mau pono.Aia kēia mau pōmaikaʻi:

Maikaʻi no nā mākua hānai pipi
Inā ma muli o ka hana, makahiki, wahi, a i ʻole nā ​​kumu ʻē aʻe, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lawe manuahi i kāu ʻīlio ma waho i ka wā e pono ai lākou e pee, a laila hiki ke loaʻa ka moena pipi ʻīlio.He mea kūpono hoʻi e haʻi aku i ka maʻalahi o ka hele ʻana me kāu ʻīlio pēpē no ka mea ʻaʻole pono ʻoe e hoʻomaha i ka manawa e hoʻokaʻawale i kou ʻōpū.Pono kēia no ka mea mālama holoholona ʻoihana.

papa hoʻololi

Nui no ka hoʻomaʻamaʻa potty
E like me nā pēpē, ʻaʻole hānau ʻia nā ʻīlio me ka ʻike pehea e hoʻohana ai i ka lua, ʻo ia hoʻi, pono ʻoe e hoʻokumu i kahi maʻamau i kēlā me kēia manawa a lākou e manaʻo ai e pee.A ʻo ka pono e mimi i nā manawa like ʻole, e like me ka pō a i ke kakahiaka nui paha.
Me ka Puppy Peeing Mat, ʻaʻole pono ʻoe e hele i loko o ka pilikia o ke ala ʻana no ka mea hiki iā lākou ke pee ma ka moena peeing me ka ʻole e hoʻopololei i kou papahele.

paʻa holoholona

Maʻalahi e hoʻohana
He maʻalahi kēia mau moena pipi pipi e hoʻohana, pale i kou papahele a hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻomaʻamaʻa holoholona.
ʻO ka pee pad no nā puaʻa he mea ʻoluʻolu loa ia, ʻo ka waiho ʻana i ka pet pad ma ka wahi ʻīlio e hōʻoia i ka ʻole o kou lumi me ka mimi wale nō, akā mai nā mea ʻala e pili ana i ka wai.Maʻalahi hoʻi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, ma hope o ka hoʻohana ʻana i nā pads puppy hoʻopau, e hoʻolei wale iā lākou i loko o ka ʻōpala.

ʻāhu ʻohe pet pee pad

ʻO kā mākou mau pipi puaʻa heʻekolu nui o 60 * 40, 60 * 60, 60 * 90cm, a he mau pads absorbent nui lākou,ʻoluʻolu, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe a palekana.Aia kekahi mea hoʻopaʻa paʻa paʻa ʻole ma lalo.E kelepona mai iā mākou i kēia manawa no ka loaʻa ʻana o nā laʻana manuahi.

pad potty ilio

No kekahi nīnau e pili ana i nā huahana Newclears, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou maemail:sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, Mahalo.

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-25-2023