Pehea e hoʻololi ai i ka diaper pēpē

ʻO ka hoʻololi ʻana i ka diaper o kāu pēpē he ʻāpana ia o ka hānai ʻana i ke keiki e like me ka hānai ʻana i kāu pēpē.ʻOiai e hoʻomaʻamaʻa ka hoʻololi ʻana i nā diapers, ke loaʻa ʻoe i ke kaula, e maʻa koke ʻoe.

nā mea hana diaper pēpē

E aʻo pehea e hoʻololi ai i kahi diaper
E hōʻoia iāʻoe nā mea a pau e pono aiʻoe e hoʻololi i kāu diaper ma ka lima.Ke mākaukau ʻoe, e hahai i kēia mau ʻanuʻu maʻalahi e hoʻololi i ka diaper o kāu pēpē:

pēpē pēpē

KaʻAnuʻu Hana 1: E kau i kāu pēpē ma ko lākou kua a wehe i ka diaper i hoʻohana ʻia.E uhi a hoʻopaʻa ʻia e sila i ka pūʻolo.E hoʻolei i ka diaper i loko o ka ʻeke diaper a i ʻole e waiho ʻia e hoʻolei i ka ʻōpala ma hope.Inā hoʻolei ʻoe i ka diaper i loko o ka ʻōpala, makemake paha ʻoe e hoʻokomo i loko o kahi ʻeke ʻiʻi ma mua e hoʻemi ai i ke ʻala.
KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻomaʻemaʻe mālie i ka wahi diaper o kāu pēpē, e mālama pono e hoʻomaʻemaʻe ma waena o nā ʻili o ka ʻili.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā wīwī diaper mālie, e like me NewClears Sensitive Wipes, a i ʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi lole holoi pulu.E hoʻomanaʻo e holoi mai mua a hope.
KaʻAnuʻu Hana 3: Inā loaʻa kāu pēpē i ka diaper rash, e hoʻopili i ka ʻaila ʻaila diaper rash a i ʻole holika pale i ka wahi i hoʻopilikia ʻia.
KaʻAnuʻu Hana 4: E hoʻokiʻekiʻe pono i nā wāwae o kāu pēpē a me nā kuʻekuʻe wāwae o ke kino a kau i kahi diaper maʻemaʻe ma lalo.Pono nā kaha kala ma ke alo, e kū pono ana iā ʻoe.A laila, e huki i mua o ka diaper ma waena o nā wāwae o kāu pēpē a kau ma ka ʻōpū o kāu pēpē.
KaʻAnuʻu Hana 5: E hoʻokiʻekiʻe i nā lau ma ka ʻaoʻao hema a me ka ʻaoʻao ʻākau o ka diaper, a hoʻopaʻa i ka lipine ma nā lau i mua o ka diaper.E hōʻoia ʻaʻole paʻa loa ka diaper a ʻaʻole ʻoluʻolu.No ka nānā ʻana i kēia, pono ʻoe e hoʻokomo i nā manamana lima ʻelua ma waena o ka diaper a me ka ʻōpū o kāu pēpē.Pono nā lepili i ke kūlike.E hoʻohuli i nā puka wāwae i waho i mea e pale aku ai.
Ke hoʻopau ʻia, e hōʻoia i kāu pēpē i kahi palekana, holoi i kou mau lima a hoʻomaʻemaʻe i ka wahi hoʻololi diaper, me ka papaʻaina a me ka pā.

diapers pēpē dipers

Ua ulu nui ka aisle diaper disposable i nā makahiki.ʻO ka mea pōmaikaʻi, aia kā mākou poʻe loea diaper e alakaʻi iā ʻoe i kou ʻimi ʻana i ka honua o nā diaper a loaʻa ka mea kūpono no kāu keiki liʻiliʻi.Inā kokoke kāu pēpē a keiki liʻiliʻi paha i ka makahiki hoʻomaʻamaʻa potty, makemake paha ʻoe e noʻonoʻo e hoʻāʻo i ka pants aʻo diaper.

No kekahi nīnau e pili ana i nā huahana Newclears, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou maemail:sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, Mahalo.


Ka manawa hoʻouna: Oct-25-2023