HAPPY Mei 1st International Labor Day

ʻO Mei 1st International Labor Day aia ma ka 1st Mei, he lā hoʻomaha lehulehu i hoʻolauleʻa ʻia ma ka honua holoʻokoʻa.

Newclears Holiday

holoi lole pēpē pēpē maoli

E hoʻomaha ʻo Newclears mai 29 ʻApelila a 3 Mei no Mei 1st International Labor Day.
ʻO Mei 1st International Labor Day, i kapa ʻia ʻo "International Workers' Day" a me "Demonstration at the International", he lā hoʻomaha aupuni ma mua o 80 mau ʻāina o ka honua.Mālama ʻia ia ma ka lā 1 o Mei o kēlā me kēia makahiki.He ʻahaʻaina ia e kaʻana like ʻia e ka poʻe hana ma ka honua holoʻokoʻa.
I Iulai i ka makahiki 1889, ua mālama ʻia kahi ʻaha kūkā ma Parisa ka lua o ka honua i alakaʻi ʻia e Engels.Ua hoʻoholo ka hālāwai i kahi ʻōlelo hoʻoholo e koi ana i nā limahana o Mei 1, 1890 e hele ma ke ao holoʻokoʻa a ua hoʻoholo e hana i ka lā 1 o Mei International Labor Day.Ua hoʻoholo ka ʻAha Hoʻokele Aupuni o Central People i ka mahina ʻo Dekemaba 1949 e koho i ka lā 1 o Mei ma ke ʻano he lā hana.Ma hope o ka makahiki 1989, hoʻomaikaʻi ka ʻAha Mokuʻāina i nā limahana hoʻohālike aupuni a me nā limahana holomua i kēlā me kēia ʻelima makahiki, me kahi 3,000 poʻe i hoʻomaikaʻi ʻia i kēlā me kēia manawa.

diaper makua no ka elemakule

ʻOiai i ka wā hoʻomaha, inā he nīnau kāu e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, pēpē huki-up diapers, pākeke makua, ma lalo o nā pads, wet wipes, compressed towels, a pēlā aku, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou. i loko o 24 hola.

No kekahi nīnau e pili ana i nā huahana Newclears, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou ma ka leka uila:sales@newclears.com, Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, Mahalo.


Ka manawa hoʻouna: Apr-28-2023