Nā ʻokoʻa ma waena o ka diaper disposable a me ka diaper lole

nūhou1

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana e hoʻohālikelike i nā koho ʻelua, e noʻonoʻo kākou i ka nui o nā diapers e pono ai ka pēpē maʻamau.

1. Aia ka hapa nui o nā pēpē i nā diapers no 2-3 mau makahiki.
2. I ka wā kamaliʻi, hele ka pēpē ma waena o 12 diapers i ka lā.
3. I ko lākou ulu ʻana e hoʻohana lākou i nā diapers liʻiliʻi i kēlā me kēia lā, me kahi keiki liʻiliʻi e hoʻohana ana i nā diapers 4-6 ma ka awelika.
4. Inā mākou e hoʻohana i 8 diapers no kā mākou helu ʻana, ʻo ia ka 2,920 diapers i kēlā me kēia makahiki a me 7,300 ka nui o nā diapers ma luna o 2.5 mau makahiki.

nūhou2

Nā diapers hoʻopau

Nā mea maikaʻi

ʻOi aku ka makemake o kekahi mau mākua i ka ʻoluʻolu o nā diapers hoʻopau ʻia no ka mea ʻaʻole pono lākou e holoi a maloʻo.Maikaʻi lākou no ka wā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke komo i kahi mīkini holoi – no ka laʻana i ka wā hoʻomaha.

Nui nā hōʻailona a me nā nui o nā diaper hoʻopau e koho ai e kūpono i kāu kālā.

Loaʻa maʻalahi lākou i nā hale kūʻai kūʻai a i ʻole nā ​​​​hale kūʻai ʻoihana a maʻalahi ke lawe ʻia no ka mea he lohi a māmā.

I ka hoʻomaka ʻana, hiki ke uku ʻia nā diapers hoʻopau.

Manaʻo ʻia ʻoi aku ka maikaʻi o nā diapers ma mua o ka lole.
Manaʻo ʻia lākou he ʻoi aku ka maʻemaʻe ma mua o nā diapers lole ma muli o kā lākou hoʻohana hoʻokahi.

Nā mea ʻino

Hoʻopau maʻamau nā diapers hoʻokuʻu ʻia i ka ʻāina ʻāina kahi e lōʻihi ai ka pohō.

Hiki ke paʻakikī ke koho ʻana i nā diapers hoʻopau.Ua ʻike kekahi mau mākua i ka lele ʻana a i ʻole kūpono ʻole i kā lākou pēpē, no laila pono ʻoe e kūʻai a puni.

Hoʻonui ke kumukūʻai o nā diapers hoʻopau i ka manawa.

Loaʻa i nā diapers hoʻokuʻu ʻia nā kinikona koʻikoʻi a me kahi mea hoʻoheheʻe ʻia (sodium polyacrylate) hiki ke hoʻoulu ʻia ka diaper rashes.

Manaʻo ʻia ʻoi aku ka paʻakikī o nā keiki liʻiliʻi e hoʻohana ana i nā diapers hoʻopau i ka potty train no ka mea ʻaʻole hiki iā lākou ke ʻike i ka pulu.

Hoʻopau pono ka hapa nui o nā kānaka i nā diaper, ʻo ia hoʻi, haʻalele lākou i ka poʻe i loko o ka diaper a hoʻolei.ʻOiai e palaho ana, hoʻokuʻu ka ʻaʻa i loko o ka diaper i ke kinoea methane e hiki ke kōkua i nā kinoea ʻōmaʻomaʻo e kōkua ana i ka hoʻomehana honua.

nūhou3

Pepe lole

Nā mea maikaʻi

ʻOi aku ka maikaʻi no ke kaiapuni no ka mea e holoi a holoi ʻoe i nā diapers, ma mua o ka hoʻolei ʻana i kēlā me kēia i loko o ka pahu.ʻO ke koho ʻana i nā diapers lole ma mua o nā diapers hiki ke hoʻemi i ka hapa o ka ʻōpala hale.

Hele mai kekahi mau diaper lole me kahi ʻāpana o loko hiki ke hoʻoneʻe ʻia i loko o ka ʻeke hoʻololi o kāu pēpē, a no laila ʻaʻole pono ʻoe e holoi i ka diaper holoʻokoʻa i kēlā me kēia manawa.

Hiki i nā diapers lole ke hana maʻalahi i ka wā lōʻihi.Hiki ke hoʻohana hou ʻia no nā pēpē e hiki mai ana a kūʻai ʻia paha.

Wahi a kekahi mau mākua, ʻoi aku ka palupalu a ʻoi aku ka ʻoluʻolu o nā diapers lole no ka lalo o kā lākou pēpē.

ʻAʻole hiki i nā diaper lole maoli ke hoʻoulu i ka maʻi diaper no ka mea ʻaʻole lākou e hoʻohana i nā kemika koʻikoʻi, nā mea pena a me nā plastics.

Nā mea ʻino

ʻO ka holoi ʻana a me ka hoʻomaloʻo ʻana i nā diapers o kāu pēpē e pono ai ka manawa, ka ikehu, ke kumukūʻai uila a me ka hoʻoikaika.

ʻAʻole hiki ke hoʻomohu ʻia nā diaper lole ma mua o ka diaper hoʻopau, no laila pono ʻoe e hoʻololi pinepine i kēia mau diaper.

Loaʻa paha iā ʻoe ke kumu kūʻai nui no ka hoʻopaʻa ʻana i kāu pēpē me kahi hoʻonohonoho diapers.Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, loaʻa paha iā ʻoe nā diapers lole lima lua no ke kūʻai aku ma kou mākeke kūloko no kahi hapa o ke kumu kūʻai hou.

I kekahi manawa he mea paʻakikī paha ka loaʻa ʻana o nā lole pēpē e kūpono ma luna o nā diapers lole, e pili ana i ko lākou nui a me ka hoʻolālā.

He mea paʻakikī ke hoʻohana ʻana i nā diapers lole inā e hele ana ʻoe i kahi hoʻomaha no ka mea ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kiola wale iā lākou e like me nā mea hoʻopau.

Pono ʻoe e makaʻala loa i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai iā lākou e hōʻoia i ka maʻemaʻe.ʻO nā ʻōlelo paipai e holoi ʻia nā diaper lole ma 60 ℃.

ʻO kēlā me kēia ʻano diaper āu e koho ai, hoʻokahi mea maopopo: e hoʻololi ʻoe i nā diaper he nui.A nui ka manawa o kāu keiki liʻiliʻi i nā diapers.No laila ʻo kēlā me kēia ʻano āu e koho ai, e hōʻoia i kūpono lākou iā ʻoe a me kāu pēpē.


Ka manawa hoʻouna: Mei-24-2022